top of page
Søk
  • Forfatterens bildeNovo Klinikken

Hva er Coaching?

Jeg ønsker å forteller deg om hva coaching er, hva det kan gi deg og hvem som kan gå til en coach. Håper du får nytte ut av denne lesingen.Hva er coaching?


Coaching en løsningsorientert og helsefremmende prosess, og med de rette spørsmålene handler det om å bringe deg fra nåværende situasjon til en ønsket endring/mål.

Kognitiv coaching handler primært om problemløsning og innsikt i sammenhengen mellom tenking, følelser og handling. For deg som ønsker å gå til en coach handler det om å få de rette verktøyene for å mestre hverdagen, bli sterkere i deg selv og hvordan du møter utfordringer. Coaching er en utviklingsprosess som motiverer deg til å finne nye måter å tenke, lære og handle på. Coaching gir deg større selvinnsikt og økt forståelse for hvem du er, hvor du skal og hvordan du kan bruke ditt potensial for å nå dine mål/leve det livet du ønsker. Å gå i samtaler med en coach handler også om de gode samtalene, samtaler som gir deg noe, utfordrer deg og som kan presse deg litt ut av komfortsonen, for det er akkurat her utviklingen skjer, utenfor komfortsonen. Ellers blir coachingen tilrettelagt for deg som kommer ut ifra din personlighet og utfordring(er).Coaching kan gi deg:


- Balanse i livet

- Bedre selvtillit

- Mer motivasjon

- Mindre stress

- Forbedret kjærlighetsliv

- Bevissthet

- Utvikling i karrieren dinHvem kan gå til en coach?


Alle kan gå å snakke med en coach. Hos meg står kognitiv veiledning (fokus på problemløsning) og motivering høyt. Uansett alder, kjønn eller livssituasjon, uansett hvilket problem du har/ikke har eller følelser du sitter med, tanker du brygger på, eller om du bare trenger en å snakke med. Det kan f.eks. være perioder i livet hvor du trenger en som bistår deg på veien til å bli bevisst på hvordan du kan finne løsning på ditt problemet, eller om du har behov for å ha en mental støttespiller i hverdagen.


Hvor lenge er behandlingen?


Det er individuelt hvor mange sesjoner (45 min) en person trenger, for å få det optimale ut av å gå til en coach anbefalles det i en periode fra 4-6 mnd. Hvor ofte på disse 4-6 mnd avtaler klient og caoch seg i mellom, noe ut ifra hvordan coach opplever behovet til klienten.


Du er hjertelig velkommen til å komme på en time og se om coaching er det du har behov for!


Mvh,


MBF Coaching

47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page